We just completed a gorgeous to-the-studs kitchen renovation. The clients had several complaints about their old kitchen including lack of light, a cramped feeling, and an uninviting space for social gatherings. The cabinetry, appliances, counters and other accessories also all needed to be replaced. We did several things here to address all of these issues:

1) The addition of pot lights washes the entire room in light.

2) We were able to completely remove the wall that cut off the kitchen from the hallway, dramatically opening up the space.

3) The addition of a center island instead of a small peninsula provides an ideal spot for guests and family to gather.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s